Reserveren en laden met je smartphone

Feel Free!

Met de E-Flux app kan je altijd laden op een laadpunt van E-Flux. Ook als je geen laadpas van ons hebt.

Download de app

  • Gratis te downloaden in App Store en Google Play store

 

Download de app
Smartphone met E-Flux app voor laden, betalen en reserveren van een laadsessie

Laadsessie starten en stoppen

Heb je een E-Flux Mobility account? Dan kan je via jouw account op alle E-Flux laadpalen een laadsessie starten en beëindigen door de app te gebruiken. Handig als je je pas een keer vergeten bent. Ook als je geen laadpas van E-Flux kan je onze app gebruiken om een laadsessie te starten en deze direct af te reken door iDeal of creditcard.

Reserveer een laadpunt

Naast het starten en direct betalen van een laadsessie heb je in de app ook de mogelijkheid om een laadpaal te reserveren. Kies het gewenste laadpunt en klik op reserveren. Dit kan maximaal 15 minuten van tevoren binnen een straal van 30 kilometer. Dit is nu alleen nog mogelijk bij laadpalen die gekoppeld zijn met E-Flux.

Op tijd een volle accu

Laad je bij een E-Flux Smart Grid? Dan kan je in de app aangeven hoe laat je vertrekt en hoe vol de batterij moet worden geladen. Deze functionaliteit heet Priority Charging. Ons beheersysteem controleert hoeveel beschikbare stroom er is en past het vermogen van de laadpaal hierop aan. Heb je weinig tijd om te laden? Dan wordt hier rekening mee gehouden.

Laat ons je helpen

Bel gerust: +31 (0)251 763 800